Night Comfort - opinii, preț, în cazul în care să cumpere, original sau este în valoare de ea
Sănătate și Tu

Night Comfort – opinii, preț, în cazul în care să cumpere, original sau este în valoare de ea

Spray sforăit. Cum poate ajuta pentru a opri sforăit? Cauzele

sforăitului și fondurile laciniata. Ce-i asta? Spray noapte Confortul și evaluarea efectului aromaterapiia. Hype din nou? Sumar

Spray sforăitului. Cum poate ajuta pentru a opri sforăit?

Și astfel, înainte de a ne este un alt remediu pentru sforăitului este surprinzător de ușor de utilizat. La urma urmei, se pare normal spray de respirație odorizant de mentă și mandarină. El promite să reducă intensitatea sforăitului, si, posibil, chiar eliminarea acesteia.

Pe partea de sus stânga pe captura de ecran puteți găsi o explicație a modului în care obiectivul va fi îndeplinit: prin pulverizare reduce vibratiile tesuturilor ale palatului moale. Este suficient pentru a elimina sforăitul? Pentru a răspunde la această întrebare, trebuie să înțeleagă cauza acestui fenomen.

Cauzele sforăitului și tratament nocturn Comfort

In timpul somnului, palatului moale (uvula) relaxeaza involuntar și poate intra în contact cu gât, blocarea fluxului de aer. Presiunea a palatului moale „zornaitori“ și să vibreze, creând sforăitul.

Pentru a rezolva această problemă, trebuie să întărească mușchii palatului și cailor respiratorii. Poate ajuta, de asemenea, eliminarea excesului de greutate.

Medicina moderna ofera asa-numita CPAP-terapie – ventilatie mecanica. De asemenea, pentru a reduce dimensiunea și capacitatea laser cerul folosit si crioterapia. Există și alte metode: de exemplu, puteți încerca să utilizați dispozitive speciale, implanturi sau supuse unui tratament ortodontic în cazul în care sforăitul este cauzată de încetarea maxilarului inferior și limbii

.

Singurul lucru care nu poate fi găsit printre diferitele metode de tratament este terapia de droguri. Având în vedere acest sforăitului prin pulverizare arată foarte neobișnuit. Cum are de gând să se ocupe de această problemă?

Compoziție. Ce-i asta?

  • Eucaliptul australian. Judecând strict de numele, aceasta planta nu exista: in Australia eucaliptul în creștere, dar nu și specii ale acestei plante, care ar fi numit de eucalipt australian. In medicina este folosit doar 3 specii de eucalipt. Primit uleiul esențial este folosit ca antiseptic în boli ale plămânilor și tuse. Ca remedii pentru sforăit, înainte de apariția acestui spray, ulei de eucalipt nu a fost utilizat.
  • Saffron. Există 50 de specii de șofran. In medicina populara, șofran este gata de a trata aproape toate problemele de ochi și a sistemului urogenital, întărirea sistemului imunitar și inima, calma nervii și de a elimina tusea. Dar chiar și acolo, în medicina populară, nu inteligent șofran suficient pentru a trata sforăitul. Ca atare, el, din nou, a menționat doar în pagina de vânzare de spray.
  • Calvin. Și acest lucru nu este o plantă, dar o soluție 1% alcool, care se extrage cu acetonă din frunze de salvie. De fapt, acesta este un antibiotic topic, care este utilizat pentru a trata diverse inflamații în zona gurii. Ca remedii pentru sforăit nimeni, cu excepția vânzătorii de spray Calvin nu utilizați.

Și astfel, toate aceste componente nu este recomandat ca remedii pentru sforait –

chiar și în medicina populară. Și medicina tradițională, după cum se poate vedea mai sus, nu utilizați spray pentru a rezolva această problemă. Cu toate acestea, de fapt, înseamnă că ne uităm la medicina tradițională nu face parte.

Spray noapte Comfort și efectele aromoterapiei

Iată clarificarea vom găsi mai jos informații despre compoziția:

Aromaterapia este o forma de medicina alternativa în care principalul impact asupra corpului se sprijină pe umerii substanțelor aromatice derivate din plante.

În ciuda faptului că anumite arome au un efect benefic asupra persoanei în ansamblu, această știință necesită mai multe cercetări și dovezi care să-l accepte ca dovedit științific. Citându Wikipedia:

  • Un număr de cercetători susțin că până în prezent, dovezi pentru utilizările terapeutice ale aromoterapie sunt absente și, deoarece aceasta poate provoca o serie de efecte secundare, utilizarea de aplicare a acesteia este discutabilă.

Și ceea ce este și mai interesant este menționat în compoziția Calvin – soluție de alcool, care nu este chiar ulei esențial! Deci, noi oferim pentru a cumpăra un spray care elimina sforăitul și funcționează pe principiul aromaterapie. Cu toate acestea, eficacitatea aromoterapie sunt dubioase.

Dar chiar dacă acest tip de medicina tradițională este eficientă, atunci contrar pulverizare la „canoanele“ de aromoterapie: din cauza compoziției sale, în plus față de uleiuri esențiale, este un antibiotic! Ce este aromaterapia? Și ce au toate acestea la tratamentul sforăitului?

estimare Expert. Hype din nou?

Acest lucru subminează serios credibilitatea Minusio. Pentru a convinge cumva cumpărători că acest lucru înseamnă că puteți avea încredere în opinia unui expert respectat.

Această consultare Valery Studzinski. El spune spray-sforăit noapte Comfort foarte bun. Dar el spune același lucru despre MySleepGood:

Și despre picăturile de insomnie:

De fapt Valery Studzinski este un personaj fictiv, a cărui imagine luată cu microstock.

Proprietarii acestor pagini pot înțelege ce este punctul de a veni cu mai mulți specialiști și cumpărarea de imagini dacă puteți utiliza același expert, plata pentru o poză cu el o dată?

Rezumat Noapte Comfort

Spray de noapte Comfort (noapte Comfort) nu va ajuta la oprirea sforăitului. Dacă încercați să înțelegeți ce înseamnă acest lucru, puteți găsi o mulțime de îndoieli și contradicții. Spray promite să ofere efecte aromoterapie, dar în structura sa, cu excepția uleiurilor esențiale, aplicarea topică de antibiotice.

La momentul același nici unul dintre instrumentele de componente nu este în sine dovedit ca un remediu pentru sforait. Orice medic tratarea sforăitului pentru a confirma faptul că spray-uri sunt ineficiente în combaterea acestei probleme.

Anja Ulf

Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl.
hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.

Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt.
Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.

S-ar putea să-ți placă și...